Zoeken naar zoek sub

Uw zoekactie voor zoek sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Thomas 34 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Camper/dokter/priester
Hallo ik ben thomas 33 jaar en zoek iemand die kan ontvangen in een camper of caravan, of gwn bij je thuis, ik ga naakt voor u staan en laat me verwennen en of ik verwen u, ik hou van pijpen, trekken, heel graag ontvang ik zaad, Of ik ben graag patiënt of dienaar voor een leuk scenario. Ik val op oudere mannen xxx  
gisteren
Ali 43 jaar West-Vlaanderen - Staden
Ik zoek bottom mijn lul zuigen
Hey ik ben 44j 179/77 penis besneden Ik zoek iemand komen mijn lul zuigen en likken ik kan ontvangen van nu tot 14u we kan komen lekker mijn lul zuigen  
Bi Micky 49 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
BI Micky
Hoi , slanke totaal geschoren bi bottom sletje op zoek naar leuke tops voor volgend weekend van 18/5 tot en met 20/5 kan verplaatsen en ontvangen zowel overdag als s'avonds .  

BI Micky
gisteren
Steve 60 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Top gezocht
Ik zoek een glad geschoren top ( jonge ) mannen om vandaag eens lekker te genieten van een piijpbeurt . IK heb nog lekker vers ochtend zaad .Stuur gerust een mailtje en we spreken af.Vertel gerust iets over jezelf . Ik ben discreet en hygiëne en verwacht dat van jou ook. Dus ( jonge ) mannen interesse en bent u intiem glad geschorenen zin in een glad geschoren slanke man stuur gerust een mailtje. Wie reageert met foto heeft voorrang. Fakers gelieve zich te onthouden.  
gisteren
ikke 48 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
cum on body
Hoi, ik ben een verzorgde man van 48jr, onbehaard lichaam, gbbs en intiem kaal. Wel maar een klein pietje. Ik ben voor deze avond op zoek en ik wil door zoveel mogelijk mannen worden ondergespoten. Ik lig naakt op zetel en jij trekt jezelf af en je spuit op me borst of buik en daarna vertrek je weer. Je doet dus niets bij mij, je mag wel heel even mijn kale ballen strelen of heel even aan mijn klein pietje voelen.  
gisteren
Patrick 57 jaar Antwerpen - Beerse
Voor nu
57 178 85 Zoek voor nu iemand die me zou willen pijpen. Neuken en/of geneukt worden voor eerste keer zou ook kunnen. Ben thuis tot 11.  
gisteren
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zin om te pijpen
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
gisteren
Robert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date Gent nu
Iemand in Gent die kan ontvangen Zoek iemand die me pijpt wederzijds geen probleem Ik 48j 1m94 100kg Rond de zelfde leeftijd of jonger  
gisteren
senior 73 jaar Antwerpen - Antwerpen
genieten van pis (plassex)
Ik ben 1,82/85 14/4 en zoek een ervaren leeftijdsgenoot die ook kan genieten van een golden shower. (Geen beginnelingen) Een hygiënische senior die thuis kan ontvangen voor lange pis sessies. Gbs. Intiem geschoren en liefst weinig behaard om maximaal te genieten van de warme straal. Tepelgeil is zeker een pluspunt. Verder genieten van tongen en pistongen. Geen anaal. Iemand die het ook intiem vindt om elkaars plas te delen. Alleen reactie met opgave van stats, woonplaats en ervaring krijgen antwoord.  
Ralph 45 jaar Limburg - Genk
Echte Top gezocht
Ik ben op zoek voor vandaag 13 mei naar een geile top die mij wil neuken i.p.v. dat ik de dildo moet gebruiken. Ik kan enkel verplaatsen en niet ontvangen. Sta voor veel open dus ken je nog iemand die mee wil doen zeg ik zeker geen nee. Reageer alleen als je echt wil afspreken en dan is er veel mogelijk  

Echte Top gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10